Babagan awake dhewe

nguber kualitas paling apik

Hangzhou Tieliu Vacuum Booster Manufacturing Co., Ltd.Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman produksi.

Perusahaan kalebu area 6000 meter persegi. Kanthi luwih saka 20 backbones technical lan luwih saka 100 karyawan, ing semangat ikhlas lan pragmatism, inovasi, casting investasi lan arep global, perusahaan tansah netepi prinsip customer-oriented, usaha kanggo nambah kualitas technical lan bisnis karyawan, terus ningkatake sistem kualitas, terus ningkatake kualitas produk lan kualitas layanan, lan melu kompetisi pasar.

  • dv

Produk

Ninggalake Pesen Panjenengan