Babagan Kita | Hangzhou TieLiu Vacuum Booster Manufacturing CO., LTD

Hangzhou Tieliu Vacuum Booster Manufacturing Co., Ltd.Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman produksi.

Perusahaan kalebu area 6000 meter persegi. Kanthi luwih saka 20 backbones technical lan luwih saka 100 karyawan, ing semangat ikhlas lan pragmatism, inovasi, casting investasi lan arep global, perusahaan tansah netepi prinsip customer-oriented, usaha kanggo nambah kualitas technical lan bisnis karyawan, terus ningkatake sistem kualitas, terus ningkatake kualitas produk lan kualitas layanan, lan melu kompetisi pasar.

Perusahaan duwe set lengkap pusat pangolahan cetakan, pusat pangembangan produk, baris stamping, pirang-pirang set baris perakitan vakum booster, garis lapisan, sealing penguat vakum presisi dhuwur, karakteristik input lan output platform eksperimen, kesel suhu dhuwur lan kurang. platform eksperimen daya tahan.

ht (3)

Kita duwe luwih saka 2000 jinis produk, lan saiki kita duwe kekuatan lengkap kanggo ngasilake 1 yuta set produk saben taun. Produk kita diekspor menyang meh 20 negara lan wilayah kayata Asia Tenggara, Eropa Timur lan Amerika Utara.

sdv

Budaya Perusahaan

n Oktober 2018, perusahaan nganakake tur sedina ing bekas omah Lu Xun ing Shaoxing

e

Ing Oktober 2019, perusahaan ngatur tur rong dina menyang Huangshan, Anhui

e


Ninggalake Pesen Panjenengan