Kaluwihan Enterprise | Hangzhou TieLiu Vacuum Booster Manufacturing CO., LTD

1. Kita duwe pengalaman produksi senior luwih saka 25 taun

2. Perusahaan entuk sertifikasi ISO9001 ing taun 2003 lan sertifikasi TS16949 ing taun 2005

3. Perusahaan duwe set lengkap pusat pangolahan cetakan

dv

Pusat pangembangan produk

q1

Tes gaya tarik spring

q1

Tes kekerasan

q1

Inspeksi bagean sing digawe dhewe

q4

Inspeksi kualitas bagean outsourcing

q4

Stamping baris

q6

Garis lapisan

q6

sawetara set baris perakitan vakum booster

q6

Inspeksi kualitas baris perakitan - inspeksi pisanan

q6

Inspeksi kualitas baris perakitan - pengawasan patroli

q6

Tes sampling kinerja produk

q6

inspeksi kemasan produk

q6

CNC master silinder tengah mesin bolongan jero, CNC master silinder honing mesin

q6

Dhuwur tliti vakum booster sealing, input lan output karakteristik bangku test

q6

Bangku uji ketahanan lesu suhu dhuwur lan rendah

q6

Kabeh peralatan tes lan peralatan perakitan baris perakitan dirancang lan diproduksi kanthi mandiri dening personel teknis perusahaan lan cocog karo standar industri.

q16

4. Luwih saka 2000 jinis nyurung vakum

5. Saiki wis kekuatan lengkap kanggo gawé 1 yuta set saben taun


Ninggalake Pesen Panjenengan