Pambuka lan Ngatasi Masalah Saka Vacuum Supercharger

Bentenipun antarane vakum supercharger lan vakum boosteris sing nyurung vakum dumunung antarane pedal brake lan master silinder brake, kang digunakake kanggo nambah driver kang mlaku ing silinder master; nalika supercharger vakum dumunung ing pipo antarane silinder master brake lan silinder abdi, kang digunakake kanggo nambah meksa lenga output saka master silinder lan nambah efek braking.

Supercharger vakum kasusun saka sistem vakum lan sistem hidrolik, yaiku piranti tekanan saka sistem rem hidrolik.

Supercharger vakum biasane digunakake ing kendaraan rem hidrolik medium lan entheng. Ing basis saka sistem rem hydraulic pipe pindho, supercharger vakum lan pesawat saka sistem booster vakum dumadi saka katup mriksa vakum, silinder vakum lan pipa vakum ditambahake minangka sumber pasukan saka pasukan rem, supaya minangka kanggo nambah kinerja rem lan ngurangi pasukan kontrol braking.Ora mung nyuda kakiyatan pegawe driver kang, nanging uga mbenakake safety.

Nalika supercharger vakum rusak lan ora bisa digunakake, asring nyebabake gagal rem, gagal rem, seret rem lan liya-liyane.

Supercharger vakum rem hidrolik rusak, lan panyebabe kaya ing ngisor iki:

Yen piston lan dering kulit saka silinder tambahan rusak utawa tutup tutup ora disegel kanthi apik, cairan rem ing kamar tekanan dhuwur bakal tiba bali menyang kamar tekanan rendah ing pinggir apron utawa siji- cara katup nalika rem. Ing wektu iki, tinimbang ngleksanani kekuwatan, pedal bakal mundur amarga aliran mundur cairan rem tekanan dhuwur, sing nyebabake kegagalan rem.

Bukaan katup vakum lan katup udara ing katup kontrol ngontrol bintang gas sing mlebu kamar afterburner, yaiku, bukaan katup vakum lan katup udara langsung mengaruhi efek afterburner. Yen jog tutup ora nutup tightly, jumlah online ngetik kamar nyurung ora cukup, lan kamar vakum lan kamar online ora diisolasi tightly, asil ing suda efek afterburner lan rem ora efektif.

Yen jarak antarane tutup vakum lan katup udhara cilik banget, wektu bukaan katup udhara lags konco, jurusan mbukak sudo, efek pressurization alon lan efek afterburner suda.

Yen jarake gedhe banget, bukaan katup vakum ora cukup nalika rem diluncurake, sing bakal nyebabake rem seret.


Wektu kirim:09-22-2022
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan