Prinsip Kerja Power Brake Booster

Booster vakum nggunakake prinsip ngisep hawa nalika mesin digunakake, sing nggawe vakum ing sisih pisanan booster. Kanggo nanggepi prabédan tekanan saka tekanan udara normal ing sisih liya, prabédan tekanan digunakake kanggo nguatake dorongan rem.

Yen ana prabédan tekanan cilik ing antarane rong sisi diafragma, amarga area diafragma sing gedhe, dorongan gedhe isih bisa diasilake kanggo nyurung diafragma nganti pungkasan kanthi tekanan sing sithik. Nalika rem, sistem nyurung vakum uga kontrol vakum ngetik nyurung kanggo nggawe pamindhahan diaphragm, lan nggunakake rod push ing diaphragm kanggo bantuan manungsa kanggo langkah lan push pedal brake liwat piranti transportasi gabungan.

Ing negara sing ora bisa digunakake, spring bali saka rod push tutup kontrol nyurung rod push tutup kontrol menyang posisi kunci ing sisih tengen, lan port tutup vakum ing negara mbukak. Spring katup kontrol ndadekake cangkir katup kontrol lan kursi katup udhara cedhak, saengga nutup port katup udara.

Ing wektu iki, kamar gas vakum lan kamar gas aplikasi saka booster disampekno karo saluran kamar gas aplikasi liwat saluran kamar gas vakum awak piston liwat growong tutup kontrol, lan diisolasi saka atmosfer njaba. Sawise mesin diwiwiti, vakum (tekanan negatif mesin) ing manifold intake mesin bakal munggah nganti -0,0667mpa (yaiku, nilai tekanan udara yaiku 0,0333mpa, lan prabédan tekanan karo tekanan atmosfer yaiku 0,0667mpa. ). Salajengipun, vakum nyurung lan vakum saka kamar aplikasi tambah kanggo -0,0667mpa, lan padha siap kanggo bisa ing sembarang wektu.

Nalika rem, pedal rem ditekan, lan gaya pedal digedhekake dening tuas lan tumindak ing rod push katup kontrol. Kaping pisanan, spring bali saka rod push tutup kontrol dikompres, lan rod push katup kontrol lan kolom katup udara maju. Nalika rod push tutup kontrol maju menyang posisi ing ngendi cangkir tutup kontrol kontak karo kursi tutup vakum, port tutup vakum ditutup. Ing wektu iki, vakum booster lan kamar aplikasi dipisahake.

Ing wektu iki, pungkasan kolom katup udara mung kontak permukaan disk reaksi. Nalika rod push katup kontrol terus maju, port katup udara bakal mbukak. Sawise filtrasi online, udhara njaba lumebu ing kamar aplikasi saka nyurung liwat port tutup online mbukak lan saluran anjog kanggo kamar online aplikasi, lan pasukan servo kui. Amarga materi saka piring reaksi wis requirement property fisik saka meksa unit witjaksono ing lumahing ditekan, pasukan servo mundhak ing babagan tetep (rasio gaya servo) karo Tambah bertahap saka pasukan input saka kontrol katup push rod. Amarga watesan sumber daya servo, nalika pasukan servo maksimal tekan, yaiku, nalika tingkat vakum saka kamar aplikasi nol, gaya servo bakal dadi konstan lan ora bakal diganti maneh. Ing wektu iki, pasukan input lan pasukan output booster bakal nambah kanthi jumlah sing padha; nalika rem dibatalake, rod push tutup kontrol gerakane mundur kanthi nyuda pasukan input. Nalika titik ngedongkrak maksimum wis tekan, sawise port tutup vakum dibukak, vakum nyurung lan kamar online aplikasi disambungake, jurusan vakum saka kamar aplikasi bakal suda, pasukan servo bakal suda, lan awak piston bakal mundur. . Kanthi cara iki, minangka pasukan input mboko sithik sudo, pasukan servo bakal suda ing babagan tetep (rasio gaya servo) nganti brake rampung dirilis.


Wektu kirim:09-22-2022
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan