За нас

потрага по квалитет најдобар

Hangzhou Tieliu Vacuum Booster Manufacturing Co., Ltd.Имаме повеќе од 20 години искуство на производство.

Компанијата се простира на површина од 6000 метри квадратни. Со повеќе од 20 технички столбови и повеќе од 100 вработени, во духот на искреноста и прагматизмот, иновативноста, инвестициското кастинг и глобалниот развој, компанијата секогаш се придржува до принципот ориентиран кон клиентите, се стреми да го подобри техничкиот и деловниот квалитет на вработените, континуирано го подобрува системот за квалитет, постојано го подобрува квалитетот на производите и квалитетот на услугата и учествува во конкуренција на пазарот.

  • dv

Производи

Оставете ја вашата порака