За нас | Hangzhou TieLiu Vacuum Booster Manufacturing CO., LTD

Hangzhou Tieliu Vacuum Booster Manufacturing Co., Ltd.Имаме повеќе од 20 години искуство на производство.

Компанијата се простира на површина од 6000 метри квадратни. Со повеќе од 20 технички столбови и повеќе од 100 вработени, во духот на искреноста и прагматизмот, иновативноста, инвестициското кастинг и глобалниот развој, компанијата секогаш се придржува до принципот ориентиран кон клиентите, се стреми да го подобри техничкиот и деловниот квалитет на вработените, постојано го подобрува системот за квалитет, постојано го подобрува квалитетот на производите и квалитетот на услугата и учествува во конкуренција на пазарот.

Компанијата има комплетен сет на центар за обработка на мувла, центар за развој на производи, линија за печат, повеќекратни комплети склопување на вакуумски засилувачи, линија за обложување, високопрецизно запечатување на вакуумски засилувач, влезни и излезни карактеристики на експерименталната платформа, замор на висока и ниска температура издржливост експериментална платформа.

ht (3)

Имаме повеќе од 2000 видови производи, а сега имаме сеопфатна сила да произведуваме 1 милион комплети производи годишно. Нашите производи се извезуваат во речиси 20 земји и региони како Југоисточна Азија, Источна Европа и Северна Америка.

sdv

Корпоративна култура

во октомври 2018 година, компанијата организираше еднодневна обиколка на поранешната резиденција на Лу Џун во Шаоксинг

e

Во октомври 2019 година, компанијата организираше дводневна турнеја до Хуангшан, Анхуи

e


Оставете ја вашата порака