Предности на претпријатието | Hangzhou TieLiu Vacuum Booster Manufacturing CO., LTD

1. Имаме високо искуство во производството повеќе од 25 години

2. Компанијата доби ISO9001 сертификат во 2003 година и TS16949 сертификат во 2005 година

3. Компанијата има комплетен сет на центар за обработка на мувла

dv

Центар за развој на производи

q1

Тест на сила на влечење на пролетта

q1

Тест на цврстина

q1

Инспекција на само-направени делови

q4

Квалитетна проверка на аутсорсинг делови

q4

Линија за печат

q6

Линија за обложување

q6

повеќе сетови на склопна линија за вакуум засилувач

q6

Проверка на квалитетот на склопната линија - прва инспекција

q6

Инспекција на квалитет на монтажна линија - патролна инспекција

q6

Тест за земање примероци на перформансите на производот

q6

Инспекција на пакувањето на производот

q6

Центар за обработка на длабоки дупки на главниот цилиндар со ЦПУ, машина за усовршување на главниот цилиндар со ЦПУ

q6

Високопрецизно запечатување на вакуумски засилувач, тест клупа за влезни и излезни карактеристики

q6

Тест клупа за издржливост при замор на високи и ниски температури

q6

Целата опрема за тестирање и опремата за склопување на склопната линија се независно дизајнирани и произведени од техничкиот персонал на компанијата и ги исполнуваат индустриските стандарди

q16

4. Повеќе од 2000 видови вакуумски засилувачи

5. Сега има сеопфатна сила да произведува 1 милион комплети секоја година


Оставете ја вашата порака