Rreth Nesh

kërkimi i cilësisë më të mirë

Hangzhou Tieliu Vakum Booster Manufacturing Co., Ltd.Ne kemi më shumë se 20 vjet përvojë të prodhimit.

Kompania mbulon një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë. Me më shumë se 20 shtylla kurrizore teknike dhe më shumë se 100 punonjës, në frymën e sinqeritetit dhe pragmatizmit, inovacionit, investimit dhe arritjes globale, kompania i përmbahet gjithmonë parimit të orientuar drejt klientit, përpiqet të përmirësojë cilësinë teknike dhe të biznesit të punonjësve. përmirëson vazhdimisht sistemin e cilësisë, përmirëson vazhdimisht cilësinë e produktit dhe cilësinë e shërbimit dhe merr pjesë në konkurrencën e tregut.

  • dv

Produktet

Lini Mesazhin Tuaj