Rreth Nesh | Hangzhou TieLiu Vakum Booster Manufacturing CO., LTD

Hangzhou Tieliu Vakum Booster Manufacturing Co., Ltd.Ne kemi më shumë se 20 vjet përvojë të prodhimit.

Kompania mbulon një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë. Me më shumë se 20 shtylla kurrizore teknike dhe më shumë se 100 punonjës, në frymën e sinqeritetit dhe pragmatizmit, inovacionit, investimit dhe arritjes globale, kompania i përmbahet gjithmonë parimit të orientuar drejt klientit, përpiqet të përmirësojë cilësinë teknike dhe të biznesit të punonjësve. përmirëson vazhdimisht sistemin e cilësisë, përmirëson vazhdimisht cilësinë e produktit dhe cilësinë e shërbimit dhe merr pjesë në konkurrencën e tregut.

Kompania ka një grup të plotë të qendrës së përpunimit të mykut, qendrës së zhvillimit të produktit, linjës së stampimit, grupeve të shumta të linjës së montimit të përforcuesve vakum, linjës së veshjes, vulosjes së përforcuesit vakum me precizion të lartë, karakteristikave të hyrjes dhe daljes së platformës eksperimentale, lodhje me temperaturë të lartë dhe të ulët platformë eksperimentale e qëndrueshmërisë.

ht (3)

Ne kemi më shumë se 2000 lloje produktesh dhe tani kemi fuqinë gjithëpërfshirëse për të prodhuar 1 milion grupe produktesh në vit. Produktet tona eksportohen në afro 20 vende dhe rajone si Azia Juglindore, Evropa Lindore dhe Amerika e Veriut.

sdv

Kulturë korporative

Në tetor 2018, kompania organizoi një turne njëditor në ish-rezidencën e Lu Xun në Shaoxing

e

Në tetor 2019, kompania organizoi një turne dy-ditor në Huangshan, Anhui

e


Lini Mesazhin Tuaj