Përparësitë e Ndërmarrjes | Hangzhou TieLiu Vakum Booster Manufacturing CO., LTD

1. Ne kemi përvojë të lartë të prodhimit më shumë se 25 vjet

2. Kompania mori certifikimin ISO9001 në 2003 dhe certifikimin TS16949 në 2005

3. Kompania ka një grup të plotë të qendrës së përpunimit të mykut

dv

Qendra e zhvillimit të produktit

q1

Testi i forcës tërheqëse të pranverës

q1

Testi i fortësisë

q1

Inspektimi i pjesëve të bëra vetë

q4

Inspektimi i cilësisë së pjesëve të jashtme

q4

Linja e stampimit

q6

Linja e veshjes

q6

grupe të shumta të linjës së montimit të përforcuesit vakum

q6

Inspektimi i cilësisë së linjës së montimit - inspektimi i parë

q6

Inspektimi i cilësisë së linjës së montimit - inspektimi patrullues

q6

Testimi i mostrës së performancës së produktit

q6

Inspektimi i paketimit të produktit

q6

Qendra e përpunimit të vrimave të thella të cilindrit kryesor CNC, makinë përpunimi i cilindrit kryesor CNC

q6

Vulosja e përforcuesit me vakum me saktësi të lartë, stol testimi i karakteristikave të hyrjes dhe daljes

q6

Stola e provës së qëndrueshmërisë ndaj lodhjes me temperaturë të lartë dhe të ulët

q6

Të gjitha pajisjet e testimit dhe pajisjet e montimit të linjës së montimit janë projektuar dhe prodhuar në mënyrë të pavarur nga personeli teknik i kompanisë dhe plotësojnë standardet e industrisë

q16

4. Më shumë se 2000 lloje të përforcuesit vakum

5. Tani ajo ka fuqinë gjithëpërfshirëse për të prodhuar 1 milion grupe çdo vit


Lini Mesazhin Tuaj