Tentang Kami

ngudag kualitas pangalusna

Hangzhou Tieliu Vacuum Booster Manufacturing Co., Ltd.Simkuring gaduh leuwih ti 20 taun pangalaman produksi.

Pausahaan nyertakeun wewengkon 6000 méter pasagi. Kalawan leuwih ti 20 backbones teknis na leuwih ti 100 pagawé, dina sumanget kajembaran jeung pragmatism, inovasi, casting investasi na bade global, parusahaan salawasna tataman kana prinsip customer-berorientasi, narékahan pikeun ngaronjatkeun kualitas teknis na bisnis karyawan. terus ngaronjatkeun sistem kualitas, terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung kualitas jasa, sarta ilubiung dina kompetisi pasar.

  • dv

Produk

Ninggalkeun Pesen Anjeun