Ngeunaan Kami | Hangzhou TieLiu vakum booster Manufaktur CO., LTD

Hangzhou Tieliu Vacuum Booster Manufacturing Co., Ltd.Simkuring gaduh leuwih ti 20 taun pangalaman produksi.

Pausahaan nyertakeun wewengkon 6000 méter pasagi. Kalawan leuwih ti 20 backbones teknis na leuwih ti 100 pagawé, dina sumanget kajembaran jeung pragmatism, inovasi, casting investasi na bade global, parusahaan salawasna tataman kana prinsip customer-berorientasi, narékahan pikeun ngaronjatkeun kualitas teknis na bisnis karyawan. terus ngaronjatkeun sistem kualitas, terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung kualitas jasa, sarta ilubiung dina kompetisi pasar.

Pausahaan ngabogaan set lengkep puseur processing kapang, puseur ngembangkeun produk, stamping garis, sababaraha sét vakum booster garis assembly, garis palapis,-precision tinggi vakum booster sealing, input jeung output ciri tina platform eksperimen, kacapean suhu luhur jeung low. platform eksperimen durability.

ht (3)

Simkuring gaduh leuwih ti 2000 rupa produk, sarta ayeuna urang boga kakuatan komprehensif pikeun ngahasilkeun 1 juta sét produk taunan. Produk urang diékspor ka ampir 20 nagara sareng daérah sapertos Asia Tenggara, Éropa Wétan sareng Amérika Kalér.

sdv

Budaya Perusahaan

n Oktober 2018, perusahaan ngayakeun tur sadinten di tilas tempat tinggal Lu Xun di Shaoxing

e

Dina Oktober 2019, perusahaan ngayakeun tur dua dinten ka Huangshan, Anhui

e


Ninggalkeun Pesen Anjeun