Keunggulan Perusahaan | Hangzhou TieLiu vakum booster Manufaktur CO., LTD

1. Simkuring gaduh pangalaman produksi senior leuwih ti 25 taun

2. Perusahaan ngagaduhan sertifikasi ISO9001 taun 2003 sareng sertifikasi TS16949 taun 2005

3. Pausahaan ngabogaan set lengkep puseur processing kapang

dv

puseur ngembangkeun produk

q1

Uji gaya tarik spring

q1

Uji karasa

q1

Inspeksi bagian-dijieun sorangan

q4

Inspeksi kualitas bagian outsourcing

q4

garis Stamping

q6

Garis palapis

q6

sababaraha sét garis assembly vakum booster

q6

Inspeksi kualitas garis Majelis - inspeksi munggaran

q6

Inspeksi kualitas garis Majelis - pamariksaan patroli

q6

Uji sampling kinerja produk

q6

inspeksi bungkusan produk

q6

CNC master silinder jero liang machining puseur, CNC master silinder honing mesin

q6

Precision tinggi vakum booster sealing, input sarta output bangku uji ciri

q6

Bangku uji ketahanan kacapean suhu luhur sareng rendah

q6

Sadaya alat uji sareng alat perakitan jalur perakitan sacara mandiri dirancang sareng diproduksi ku tanaga téknis perusahaan sareng nyumponan standar industri.

q16

4. Leuwih ti 2000 rupa booster vakum

5. Ayeuna eta boga kakuatan komprehensif pikeun ngahasilkeun 1 juta susunan unggal taun


Ninggalkeun Pesen Anjeun