Bubuka Jeung Ngungkulan The Vacuum Supercharger

Beda antara supercharger vakum jeung boosteris vakum yén booster vakum lokasina antara pedal marake jeung master silinder marake, nu dipaké pikeun ngaronjatkeun stepping supir dina master silinder; sedengkeun supercharger vakum aya dina pipa antara silinder master marake jeung silinder budak, nu dipaké pikeun ngaronjatkeun tekanan minyak kaluaran tina master silinder jeung ningkatkeun éfék ngerem.

Supercharger vakum diwangun ku sistem vakum sareng sistem hidrolik, anu mangrupikeun alat tekanan tina sistem ngerem hidrolik.

Supercharger vakum lolobana dipaké dina kandaraan marake hidrolik sedeng jeung lampu. Dina dasar sistem ngerem hidrolik pipa ganda, supercharger vakum sareng sakumpulan sistem booster vakum diwangun ku klep cek vakum, silinder vakum sareng pipa vakum ditambah salaku sumber gaya gaya ngerem, ku kituna ningkatkeun kinerja ngerem sarta ngurangan force.Not kontrol ngerem ukur ngurangan inténsitas kuli supir urang, tapi ogé ngaronjatkeun kaamanan.

Lamun supercharger vakum ngarecah sarta gawéna kirang, éta mindeng ngabalukarkeun gagalna marake, marake gagalna, marake sered jeung saterusna.

Supercharger vakum rem hidrolik rusak, sareng panyababna nyaéta kieu:

Upami piston sareng cingcin kulit tina silinder bantu rusak atanapi klep cek henteu disegel, cairan marake dina kamar tekanan tinggi ujug-ujug ngalir deui ka kamar tekanan rendah sapanjang ujung apron atanapi hiji- way valve salila ngerem. Dina waktu ieu, tinimbang exerting gaya, pedal bakal recoil alatan backflow cairan marake-tekanan tinggi, hasilna gagalna marake.

Bubuka klep vakum jeung klep hawa dina klep kontrol ngadalikeun béntang gas ngasupkeun chamber afterburner, nyaeta, bubuka klep vakum sarta klep hawa langsung mangaruhan pangaruh afterburner. Lamun korsi klep teu disegel pageuh, jumlah hawa asup ka chamber booster teu cukup, sarta chamber vakum sarta chamber hawa teu papisah pageuh, hasilna ngurangan efek afterburner jeung ngerem teu epektip.

Lamun jarak antara klep vakum jeung klep hawa leutik teuing, waktu muka klep hawa lags balik, tingkat bubuka nurun, pangaruh pressurization slow sarta pangaruh afterburner ngurangan.

Upami jarakna ageung teuing, bukaan klep vakum henteu cekap nalika rem dileupaskeun, anu bakal nyababkeun rem nyeret.


waktos pos:09-22-2022
  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun