Prinsip Kerja The Power Brake Booster

Booster vakum ngagunakeun prinsip nyeuseup hawa nalika mesin berpungsi, anu nyiptakeun vakum dina sisi mimiti booster. Dina respon kana bédana tekanan tina tekanan hawa normal dina sisi séjén, bédana tekanan dipaké pikeun nguatkeun dorong ngerem.

Lamun aya malah béda tekanan leutik antara dua sisi diafragma, alatan wewengkon badag tina diafragma, dorong badag masih bisa dihasilkeun pikeun nyorong diafragma ka tungtung kalayan tekanan low. Nalika ngerem, sistem vakum booster ogé ngadalikeun vakum ngasupkeun booster sangkan diafragma move, sarta ngagunakeun push rod on diafragma pikeun mantuan manusa pikeun step on na nyorong pedal marake ngaliwatan alat angkutan digabungkeun.

Dina kaayaan teu bisa dipake, cinyusu balik ti klep kontrol push rod ngadorong klep kontrol push rod ka posisi konci di sisi katuhu, sarta port klep vakum dina kaayaan muka. Spring klep kontrol ngajadikeun cangkir klep kontrol jeung korsi klep hawa raket kontak, sahingga nutup port klep hawa.

Dina waktu ieu, chamber gas vakum sarta chamber gas aplikasi tina booster nu komunkasi jeung channel chamber gas aplikasi ngaliwatan channel chamber gas vakum awak piston ngaliwatan rongga klep kontrol, sarta diisolasi tina atmosfir éksternal. Saatos mesin ngamimitian, vakum (tekanan négatip tina mesin) dina manifold asupan mesin bakal naek ka -0,0667mpa (nyaéta, nilai tekanan hawa nyaéta 0,0333mpa, sareng bédana tekanan sareng tekanan atmosfir nyaéta 0,0667mpa. ). Salajengna, vakum booster jeung vakum tina chamber aplikasi ngaronjat nepi -0.0667mpa, sarta maranéhanana éta siap dianggo iraha wae.

Nalika ngerem, pedal marake diteken, sareng kakuatan pedal dikuatkeun ku uas sareng tindakan dina rod push klep kontrol. Kahiji, balik cinyusu tina kontrol klep push rod dikomprés, sarta klep kontrol push rod sarta kolom klep hawa pindah ka hareup. Nalika rod push klep kontrol pindah ka hareup ka posisi dimana cangkir klep kontrol kontak korsi klep vakum, port klep vakum ditutup. Dina waktos ieu, vakum booster sareng kamar aplikasi dipisahkeun.

Dina waktu ieu, tungtung kolom klep hawa ngan ngahubungan beungeut piringan réaksi. Nalika rod push klep kontrol terus maju, port klep hawa bakal dibuka. Saatos filtration hawa, hawa éksternal asup ka chamber aplikasi tina booster ngaliwatan port klep hawa kabuka sarta saluran ngarah ka chamber hawa aplikasi, sarta gaya servo dihasilkeun. Kusabab bahan tina piring réaksi boga sarat sipat fisik tekanan Unit sarua dina beungeut stressed, gaya servo naek dina proporsi tetep (rasio gaya servo) jeung kanaékan bertahap tina gaya input tina klep kontrol push rod. Kusabab keterbatasan sumber daya servo, nalika kakuatan servo maksimal ngahontal, nyaéta, nalika tingkat vakum ruangan aplikasi nol, gaya servo bakal konstan sareng moal robih deui. Dina waktos ieu, gaya input sareng kakuatan kaluaran booster bakal ningkat ku jumlah anu sami; nalika marake dibolaykeun, klep kontrol push rod ngalir ka tukang jeung panurunan tina gaya input. Nalika titik dorongan maksimum ngahontal, sanggeus port klep vakum dibuka, vakum booster jeung chamber hawa aplikasi disambungkeun, darajat vakum tina chamber aplikasi bakal ngurangan, gaya servo bakal ngurangan, sarta awak piston bakal mindahkeun mundur. . Ku cara kieu, nalika gaya input laun-laun turun, gaya servo bakal turun dina proporsi tetep (rasio gaya servo) dugi ka rem dileupaskeun.


waktos pos:09-22-2022
  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun