$catalog.title} | Hangzhou TieLiu vakum booster Manufaktur CO., LTD

Picture

2002

Hangzhou tieliu vacuum booster Manufacturing Co., Ltd. Miheulaan na nyaéta Hangzhou guxing Industrial Co., Ltd. Pausahaan ieu kaala dina 2002 sarta ngadegkeun Hangzhou tieliu vacuum booster Manufacturing Co., Ltd. dina Méi taun éta, afiliasi ka Hangzhou West Lake. grup suku cadang mobil

Picture
Picture

2003

Perusahaan nampi sertifikasi ISO9001 taun 2003 sareng sertifikasi TS16949 taun 2005

Picture
Picture

2007

Kami ngahasilkeun set lengkep FAW Harbin pabrik mobil lampu, kalayan kaluaran taunan 300000 set sareng volume penjualan taunan 12 juta

Picture
Picture

2009

Kami ngahasilkeun set lengkep pikeun pabrik mobil Shandong Shifeng, kalayan kaluaran taunan 250000 set sareng penjualan taunan 10 juta set

Picture
Picture

2010

Pausahaan mimiti transformasi tina perdagangan domestik kana perdagangan asing, sarta parusahaan boga hak operasi impor sarta ékspor bebas

Picture
Picture

2015

Pausahaan sacara resmi asup ka pasar AS, nambahan sababaraha jalur produksi, sareng ngagandakeun kaluaran taunanna dina dasar aslina.

Picture
Picture

Ayeuna

Ayeuna urang gaduh kakuatan komprehensif pikeun ngahasilkeun 1 juta sét produk taunan. Produk urang diékspor ka Asia Tenggara, Éropa Wétan, Amérika Kalér sareng ampir 20 nagara sareng daérah.

Picture

Ninggalkeun Pesen Anjeun